Start » Okategoriserade » 110 supersnygga RSS-ikoner

110 supersnygga RSS-ikoner

27 september 2008 2 kommentarer


De flesta bloggare önskar många besökare. Jag personligen besöker inte bloggar som inte har ett RSS-feed eftersom det i längden blir för jobbigt och tidskrävande. I och för sig, jag har nog aldrig stött på en för mig intressant blogg/webbsida utan RSS (ett enda undantag: Macrumors). För att samla ihop många prenumeranter gäller det att tydligt visa prenumerationsknappen så läsaren inte behöver krångla och leta efter den. Och för den delen, liten skönhet har väl aldrig skadat?

Jag tänkte härmed tipsa er om 110 snygga RSS-ikoner. De allra flesta är gratis och fria medan ett fåtal kräver godkännande av skaparen. Du hittar RSS-ikoner i vanlig stil, runda, blanka, 3D, med text och i olika former. Sidorna innehållandes ikonlänkarna hos Pro Blog Design är verkligen värda ett besök: 60 gratis RSS-ikoner samt ytterligare 50 RSS-ikoner.

2 kommentarer »

  • John Ankarström skrev:

    Vadå 100? 110!

  • scarymary skrev:

    Haha, matten är inte på min sida. Tack för rättningen :)

Kommentera!

Kommentera, eller trackback från din egen blogg. Du kan också prenumerera på kommentarerna till detta inlägg via RSS.

Du kan använda dessa::
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scarymary.se stöder Gravatar, som en mängd andra bloggar och hemsidor. För att få din egen, registrera dig hos Gravatar.

CommentLuv badge
..................................