Start » Programtips » De 5 bästa att-göra-applikationerna

De 5 bästa att-göra-applikationerna

23 november 2010 2 kommentarer

Att-göra-program

För att inte glömma allt vi har i våra huvuden är det bra med något slags verktyg som hjälper oss att komma ihåg. Många av oss använder så kallade att-göra-listor (to-do lists). De kan man använda genom onlinetjänster, program för dator och mobiltelefon, men också på vanliga papper.

Lifehacker har skrivit en artikel med de 5 bästa att-göra-applikationerna. Dessa appar har deras användare röstat fram. På listan finns:

Så är du sugen på GTD-apps kan du prova någon av ovanstående. För fler tips på att-göra-program se min artikel Så förbereder du din dator inför skolstart.

Själv använder jag Toodledo (28 kr) eller en lista i Awesome Note (28 kr). Mitt problem är att jag fyller listan men glömmer att titta på den sen…

Andra bloggar om , , , , (Intressant?)

2 kommentarer »

  • Ahmed skrev:

    Evernote rekommenderas! Okej, kanske ingen att-göra-applikation, men ändå bra om man ska skriva anteckningar etc.

  • Scary Mary (author) skrev:

    @Ahmed: Jag gillar också Evernote, men jag tycker faktiskt att det är lite för många klick för en att-göra-lista. På datorn tar den lite för lång tid att starta upp. Men det är ju bara jag. Det viktiga är att alla har en lösning som de trivs med.

Kommentera!

Kommentera, eller trackback från din egen blogg. Du kan också prenumerera på kommentarerna till detta inlägg via RSS.

Du kan använda dessa::
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scarymary.se stöder Gravatar, som en mängd andra bloggar och hemsidor. För att få din egen, registrera dig hos Gravatar.

CommentLuv badge
..................................