Start » Datorer, Netbooks » Acer Aspire ONE trappar upp kriget mellan de ultraportabla datorerna

Acer Aspire ONE trappar upp kriget mellan de ultraportabla datorerna

4 juli 2008 Inga kommentarerSnart är det dags för lanseringen av ytterligare en i raden av alla . står på kö. Denna lilla och snygga har en skärm på 8.9″, storlek på 24×17 cm och väger 995 gram, helt i linjen med övriga :s. Specifikationerna är följande:
Intel Centrino Atom, 1.60 GHz, 512 MB RAM, 8 GB SSD-hårddisk, minneskortsläsare, integrerad webcam. Det finns två färger att välja mellan: Seashell white eller Sapphire Blue.

Den här minidatorn kommer i fler former; med flashhårddisk på 8 GB eller traditionell på 80 GB, med Linpus Linux Lite eller Windows XP, med 512 MB RAM eller med 1 GB. Batteritiden ska ligga runt 3 timmar.

Datorn går att förhandsboka på (i Italien, hur det är i Sverige vet jag inte, förutom att Expansys tar emot förhandsbokningar) och leverans kommer att ske från och med en 26 juli. Väljer du att förhandsboka datorn så var beredd på utländskt tangentbord, även om det går att ändra till svenska i inställningarna senare.

Just ja, priset! 299 euro.

Relaterat:
Snart släpps kanske MSI Wind, följt av HP Mini-Note och Dell Inspiron Mini
Asus Eee PC ute i butikerna (uppföljning på min recension)
Första dagarna med Asus Eee PC
MSI Wind U100 och batteritid
Så blev det premiär av MSI Wind U100 med 3-cellsbatteri
MSI Wind låter riktigt lovande!

Kommentera!

Kommentera, eller trackback från din egen blogg. Du kan också prenumerera på kommentarerna till detta inlägg via RSS.

Du kan använda dessa::
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scarymary.se stöder Gravatar, som en mängd andra bloggar och hemsidor. För att få din egen, registrera dig hos Gravatar.

CommentLuv badge
..................................