Start » Okategoriserade » ALLPlayer- en fulländad mediaspelare?

ALLPlayer- en fulländad mediaspelare?

28 september 2008 Inga kommentarer

Det finns väldigt många mediespelare ute på marknaden. Jag har under många år använt VLC, och den använder jag fortfarande. Idag tänkte jag tipsa om en för mig ny filmuppspelare vid namnet ALLPlayer. Det som är speciellt med ALLPlayer är att den spelar upp alla de kända filformaten, bland andra MKV, DivX, Xvid, Quicktime, DVD, MP3 och FLAC.

Med ALLPlayer kan du infoga undertexter (via OpenSubtitle) och du har även möjligheten att lyssna på dem. Det finns även en funktion som kallas ”fullscreen on desktop” som låter dig använda en skärmdump från en film som skrivbordsbild.

ALLPlayer fungerar även som konverterare från olika format till AVI. Sammanfattande kan ALLPlayer följande: ta screenshots på filmer, byta skins, uppdateras automatiskt online, förhandsgranska torrents och en användarvänlig design. Programmet är gratis och finns för Windows XP samt Vista. Besök ALLPlayers hemsida för mer information och nedladdning här.

Kommentera!

Kommentera, eller trackback från din egen blogg. Du kan också prenumerera på kommentarerna till detta inlägg via RSS.

Du kan använda dessa::
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scarymary.se stöder Gravatar, som en mängd andra bloggar och hemsidor. För att få din egen, registrera dig hos Gravatar.

CommentLuv badge
..................................