Start » Apple, Surftips » Apple WWDC- vilka rykten blir sanna?

Apple WWDC- vilka rykten blir sanna?

5 juni 2009 2 kommentarer

Nu är det snart dags för Apples utvecklarkonferens WWDC (måndag kl 19.00) och ryktena florerar på internet. Blir det en iPod med kamera, tablet med touchscreen, Snow Leopard, en ny iPhone eller kanske uppgraderade Macbooks?

En av de största sajterna som avhandlar Macrykten är Mac Rumors där rykten är uppdelade per produkt. Mac Rumors har också en köpguide som baserar sig på rykten och statistik (kan alltid vara bra att kika på den innan ett Apple-köp).

Idag publicerade Aftonbladet en artikel om WWDC och Apples eventuellt kommande produkter. Aftonbladet är i princip helt säkra på att en iPhone kommer presenteras, men helt säker kan väl ingen påstå sig vara?

Det finurliga med Apple är ju att man aldrig vet. Personligen hoppas jag på att en ny iPhone kommer, men att den inte liknar ryktesbilderna.

För dig som är intresserad av Applerykten och WWDC kommer lite intressanta länkar:

10 heta rykten inför årets WWDC

Macworlds WWDC-sajt: allt om WWDCs

Macword kommer att livebevaka WWDC.

Macworld: Allt om iPhone

WWDC- 4 dagar kvar (Slowmove)

Detta kan vi förvänta oss på WWDC (Slowmove)

Andra bloggar om , , , ,

2 kommentarer »

Kommentera!

Kommentera, eller trackback från din egen blogg. Du kan också prenumerera på kommentarerna till detta inlägg via RSS.

Du kan använda dessa::
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scarymary.se stöder Gravatar, som en mängd andra bloggar och hemsidor. För att få din egen, registrera dig hos Gravatar.

CommentLuv badge
..................................