Start » Facebook » Applikationer på Facebook bokmärks automatiskt

Applikationer på Facebook bokmärks automatiskt

10 augusti 2010 Inga kommentarer

facebook ikon

Många av Facebook-användarna tar del av de tusentals applikationer som finns tillgängliga för nätverket. Det kan vara exempelvis spel, tester, appar som integreras med andra webbtjänster och program. Tidigare har du aktivt behövt bokmärka applikationer för att de ska stanna i bokmärkesfältet på Facebook. Nu kommer bokmärkesområdet i vänsterspalten fungera som en lista över senast använda applikationer. Om du inte använder en applikation på 30 dagar kommer den hamna under strecket och därmed inte vara synlig i fältet.

AllFacebook rapporterar att de flesta utvecklare verkar nöjda med förändringen. Om en användare lockas av en applikation, kanske genom en vän, är chansen antagligen större att använda den igen om den syns i vänsterspalten. Det kan fungera som en slags påminnelse om den där applikationen man använde för två veckor sedan.

Jag tycker också att denna förändring är ganska bra. Jag använder få applikationer, och de använder jag ganska ofta så de får gärna synas.

Om du får för dig att testa en applikation som visar sig vara dålig eller tråkig kan du lätt ta bort appen från listan. Det gör du genom att klicka på ”mer” (se bild nedan), sedan ”redigera”. Nu kan du ta bort applikationer genom att klicka på kryssen. Till sist klickar du på ”Klar”.

Facebook bokmärker applikationer automatiskt

Vad tycker du? Använder du applikationer på Facebook? Om ja, vilka?

Via| AllFacebook

Andra bloggar om , , , (Intressant?)

Kommentera!

Kommentera, eller trackback från din egen blogg. Du kan också prenumerera på kommentarerna till detta inlägg via RSS.

Du kan använda dessa::
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scarymary.se stöder Gravatar, som en mängd andra bloggar och hemsidor. För att få din egen, registrera dig hos Gravatar.

CommentLuv badge
..................................