Start » Allmänt » Asus Eee PC 900- äntligen har jag fingrat på den!

Asus Eee PC 900- äntligen har jag fingrat på den!

11 juni 2008 Inga kommentarer
Jag har äntligen sett live! Jag måste erkänna att jag först inte såg att det var 900-modellen utan trodde det var 701:an. Storleksskillnaden är minimal. Det var först när jag kollade in skärmen som jag förstod att det var den ”nya” modellen. Jag fick ett ”ha”-begär. Jag intalar mig nu att det är onödigt, att jag har en och att det snart kommer ut ännu fler ultraportabla datorer– men jag är ändå på väg tillbaks till affären i mina tankar.

Det är en bra deal: 399 euro för 20 GB-modellen (på Mediaworld), Expansys ska ta 539.95 euro (4984 kr). Om jag har förstått det rätt så är det ingen 20 GB-ssd, utan 16 GB samt ett minneskort på 4 GB. Har jag fel får ni gärna rätta mig.

Är man ute efter en Asus Eee 701 och tänkte köpa till minne är det ju absolut värt att införskaffa 900-modellen direkt.

Här kan ni se en snabb jämförelse mellan 701 och 900.
Vill du läsa mer om Asus Eee 701 kan du göra det här, här och här.

Läs mer om Asus Eee PC 900:
Asus Eee PC 900 lanserad
Första testet: Asus Eee PC med 9-tums skärm

Kommentera!

Kommentera, eller trackback från din egen blogg. Du kan också prenumerera på kommentarerna till detta inlägg via RSS.

Du kan använda dessa::
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scarymary.se stöder Gravatar, som en mängd andra bloggar och hemsidor. För att få din egen, registrera dig hos Gravatar.

CommentLuv badge
..................................