Start » Musik, Prylar » Belkins RockStar låter dig dela ljudet från din iPod (och andra MP3:or)

Belkins RockStar låter dig dela ljudet från din iPod (och andra MP3:or)

16 september 2008 Inga kommentarer

De flesta av oss har en MP3-spelare att fördriva tiden med under tråkiga resor. Men hur gör man om resekamraten är lat eller glömsk och inte har med sin egen? Visserligen kan man strunta i det, vara osocial och lyssna på sin egen musik. Eller, så kan man lyssna tillsammans. Belkin har lanserat en liten mockafjäng som kallas för RockStar.

RockStar låter dig koppla upp till fem par hörlurar till samma enhet och fungerar med iPods, andra MP3-spelare, DVD-spelare och ”other portable media devices”. Detta borde innebära att man kan koppla RockStar till laptopen vilket leder till fler möjligheter. Sitter man på ett flyg, som jag ständigt verkar göra den senaste tiden, så ”kan” man inte se på film med ljudet på- det är hörlurar som gäller. Men det är totalt värdelöst att sitta med en snäcka i ena örat för att resekompisen ska kunna lyssna också. Belkins RockStar kan därmed komma händigt till. Även priset är en fördel, $20 är väl överkomligt?

Kommentera!

Kommentera, eller trackback från din egen blogg. Du kan också prenumerera på kommentarerna till detta inlägg via RSS.

Du kan använda dessa::
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scarymary.se stöder Gravatar, som en mängd andra bloggar och hemsidor. För att få din egen, registrera dig hos Gravatar.

CommentLuv badge
..................................