Start » Internet » Är du beroende av internet? Testa dig själv!

Är du beroende av internet? Testa dig själv!

15 december 2009 Inga kommentarer

Facebook, Twitter, mailen, nyheter, chatt… Internet har en given plats hos oss flesta. Ibland kan det vara svårt att hålla sig undan från dator eller smyguppdatera Twitter på stan. Gränsen mellan intresse och beroende är hårfin. När blir man beroende av internet?

Det kan jag inte svara på. Det jag däremot kan göra är att tipsa om Internet Addiction Test. Testet, som är på engelska, består av 20 frågor som du ska svara ärligt på. Där frågorna är besvarade kommer du få ditt svar: är du en genomsnittlig användare eller är du beroende?

Resultaten kommer kanske inte stämma exakt, men jag tror att de kan ge en indikation på om du är beroende eller inte. Frågorna tvingar dig åtminstone att reflektera över ditt användande av internet.

Andra bloggar om , , , (Intressant?)

Kommentera!

Kommentera, eller trackback från din egen blogg. Du kan också prenumerera på kommentarerna till detta inlägg via RSS.

Du kan använda dessa::
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scarymary.se stöder Gravatar, som en mängd andra bloggar och hemsidor. För att få din egen, registrera dig hos Gravatar.

CommentLuv badge
..................................