Start » Musik » Bloggliv lottar ut 100 Spotify-invites

Bloggliv lottar ut 100 Spotify-invites

14 december 2008 20 kommentarer

Jag hade som bekant en liten tävling för ett tag sedan där ni kunde vinna Spotify-invites. Jag hade bara 3 inbjudningar men lovade att det kommer en till tävling- och det gör det! Se till att bokmärka min blogg eller börja prenumerera på den för att inte missa något.

Tills dess vill jag tipsa om att Bloggliv just nu lottar ut hela 100 Spotify-invites!

Andra bloggar om , , , , , , , ,

20 kommentarer »

 • Veckans inlägg 1/12-14/12 - Scary Marys blogg skrev:

  […] Bloggliv lottar ut 100 Spotify-invites Snart lanseras Asus U6 Bamboo? Remindr: Bli påmind om grejer via Twitter, email, mobil & IM Mjukvara.se delar ut 100 invites Softwear by Microsoft: 80-tals inspirerade t-shirts Nokia 5800 XpressMusic före jul [Italien] WordPress 2.7 tillgänglig nu! Symbian får Google Street View Case Converter: konvertera en text från versaler till gemener Hitta.se lanserar Gatubild [Street view] Julrea på domäner- .SE från 9 kr! Google ger oss Tasks i Gmail! [To-do list] Skapa din egen jul-hejarklack med HolidayCheers Turn Your Name Into a Face: gör en retro-avatar ShutDownGuard: förhindra Windows från att startas om Google Reader makeover med nya funktioner Privata album i Picasa De 20 bästa funktionerna i WordPress 2.7 LG Renoir: touchscreen och 8 megapixelkamera Spotify-vinnarna klara samt fler invites på G Monoface- generera konstiga ansikten Spotify: lyssna på musik lagligt via streaming Gör dansande tomtar med ElfYourself Spotify-invites delas ut! Nokia N97 presenterades idag Picasa för Mac kommer snart? Keyboard for blondes- ett mycket speciellt tangentbord […]

 • sam skrev:

  ge mig spotify invite snälla!!!

 • fredruk skrev:

  Snälla bju på spotify invite vill så gjärna ha det!:D

  fredruk@live.se

 • Gonza skrev:

  Snälla, Ge mig en invite!!:P

 • Scary Mary (author) skrev:

  Jag har inga invites kvar. Det finns dock andra som har det: googla.

 • Lena skrev:

  Åh vad glad jag skulle bli!!!

 • victor skrev:

  skulle järna vilja ha en invate jag älskar musik så och om jag får en så skulle jag bli glad :)

 • tomas skrev:

  musik är som en drog för mig och jag behöver verkligen Spotify Pleaze. håller på bli galen av att letta

 • tomas skrev:

  Musik är som en drog för mig och jag behöver verkligen Spotify- Håller på bli galen av att letta så pleaze

 • Rickard skrev:

  Hejsan! Jag är i akut behov av musik åt min fru, på vår bröllopsdag, så snälla ge oss en invite.

 • Jonatan Larsson skrev:

  Fyfan, nu när man inte får ladda ner skulle det inte vara dumt med en invite :) så snälla ge mig! :)

 • Gustav Lundén skrev:

  Jag har letat efter en invite nu i ett par månader, det hade varit väldigt snällt om man kunde få en.:)

 • tom9032 skrev:

  jag skulle gärna vilja ha en i invets en jag har letat efter invets i minst 3 nånader det skulle vara snällt om jag kunde få en in invets.

 • Vålnaden skrev:

  Snäll rara. skicka mig en invite. du skulle förgylla min dag!

 • Johan skrev:

  Gratis spotify invites finns på http://www.home.no/spotifyinvite/ personlig invite ifrån databas!

 • Patrik skrev:

  tjaa jag skulle verkligen vilja ha en invite för jag har letat länge nu

 • jocke skrev:

  Om de finns kvar…. skicka gärna. joakimn4@hotmail.com

 • Scary Mary (author) skrev:

  Detta inlägg handlade om att bloggen Bloggliv delade ut Spotify-invites. Det var längesen och jag heller inga invite kvar att dela ut, tyvärr.

 • jon skrev:

  jag skulle villa ha en invite för att jag gillar musik såååå mycket plz.

 • antonlil skrev:

  plz ge mig en invite jag behöver en jag älskar musik plz snälla :D:D:D

Kommentera!

Kommentera, eller trackback från din egen blogg. Du kan också prenumerera på kommentarerna till detta inlägg via RSS.

Du kan använda dessa::
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scarymary.se stöder Gravatar, som en mängd andra bloggar och hemsidor. För att få din egen, registrera dig hos Gravatar.

CommentLuv badge
..................................