Start » Skrivbord » Snygga upp din desktop med nya wallpapers och ikoner

Snygga upp din desktop med nya wallpapers och ikoner

15 februari 2008 Inga kommentarer

Jag tycker väldigt mycket om att hålla på med min dator och då inte bara surfa, utan även städa, organisera filer och fixa ett lättöverskådligt skrivbord och mappar. Detta inlägg är inspirerat av ett inlägg Tommy K Johanssons blogg om datorer & internet (för övrigt är en väldigt bra och intressant blogg som återfinns i min länklista). Där skriver han om ett program som kanske kan lösa mitt i-landsproblem. Jag har ju inte bestämt mig än för vilken av alla mina fina jag ska använda. Lösning på problemet: John’s backgound Switcher. Detta program byter wallpaper åt dig. Coolt.

Hursomhelst, idag har jag surfat och letat efter snygga (hur många gånger har jag inte gjort det men bara hittat kändisar och nakna brudar? Visst, det är inget fel på det men det är inte exakt vad jag vill ha på min desktop). Tack vare ett gäng länkar på Tommys blogg hittade jag en hel del snygga, söta och coola saker. Här nedan kommer en liten redovisning, so enjoy!

En väldigt bra sida innehållandes söta ikonpaket och ännu sötare . Det stinker krambjörnarna, tecknat, gulligt och kawaii. Självklart kan man bläddra efter kategori och upplösning. Det finns också en shop med söta och coola prylar.

Är du ute efter wallpapers med olika teman (t ex natur, abstrakt, fantasy) ska du ta dig en titt på denna sida. Här är en annan sida med wallpapers i temana sci-fi, fantasy, abstract och natur. Ett annat tips på en sida med ovanligt snygga desktopbilder ser du här. Välarbetade och häftiga. Tre ”utställningar” finns med fina naturbilder och andra coola effekter.

Andra bloggar om , , , , , (Intressant?

Kommentera!

Kommentera, eller trackback från din egen blogg. Du kan också prenumerera på kommentarerna till detta inlägg via RSS.

Du kan använda dessa::
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scarymary.se stöder Gravatar, som en mängd andra bloggar och hemsidor. För att få din egen, registrera dig hos Gravatar.

CommentLuv badge
..................................