Start » Internet » Domän för 25-29 kr- priskrig mellan Loopia, Binero & Surftown

Domän för 25-29 kr- priskrig mellan Loopia, Binero & Surftown

9 november 2008 4 kommentarer

Domännamn är alltid bra att ha. Just nu pågår det ett krig på nyregistrerade domäner mellan Loopia, Binero och Surftown. Sitter du och suger på ett .SE-domän så är detta ett bra tillfälle att registrera det.

Loopia erbjuder ett obegränsat antal .SE-domäner för 29 kronor styck. Rean gäller under hela året. Ordinarie pris är 139 kr.

Binero lockar med max 25 .SE eller .EU-domäner för 25 kronor. Under fyra omgångar kommer de köra med förmånliga erbjudanden: De kommer erbjuda .SE och andra toppdomäner för att sedan fastställa vilken toppdomän som är populärast. Denna omgång håller på till 16 november.

Surftown erbjuder domännamn för 29 kronor om du köper webbhotell.

Jag samlade på mig 5 stycken.

Andra bloggar om , , , ,

4 kommentarer »

 • http://formatc.se skrev:

  Glöm inte one.com! :) Surftown verkar riktigt bra faktiskt, hur pålitliga är dom egentligen?

 • Scary Mary (author) skrev:

  Jag var precis inne på One. Jag må vara blind men jag såg inget extrapris på domännamn… Surftown har jag läst gott om i olika forum när jag skulle välja webbhotell. Valet föll dock på en annan leverantör…

 • Julrea på domäner- .SE från 9 kr! - Scary Marys blogg skrev:

  […] ett tag skrev jag om möjligheten att registrera billiga domännamn. Binero har fortsatt med sin VS-kampanj och erbjuder nu .SE och .NU-domäner för 25 kronor styck. […]

 • billiga webbhotell skrev:

  Gratis webbhotell är oftast bara slöseri med tid. Crystone är ett billigt alterantiv. Söker du efter ett bättre webbhotell med mer kvalité, kör på Citynetwork.

Kommentera!

Kommentera, eller trackback från din egen blogg. Du kan också prenumerera på kommentarerna till detta inlägg via RSS.

Du kan använda dessa::
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scarymary.se stöder Gravatar, som en mängd andra bloggar och hemsidor. För att få din egen, registrera dig hos Gravatar.

CommentLuv badge
..................................