Start » Internet, Tips » Domän och webbhotell för 1 krona styck [Loopia]

Domän och webbhotell för 1 krona styck [Loopia]

18 december 2008 3 kommentarer

Jag har vid flera tillfällen skrivit om domänreor. Det tänker jag göra nu med: Loopia sänker priset från 9 kr/domän till ynka 1 krona per domän! Inte nog med det, du får köpa webbhotell under ett år för en krona.

Kampanjen gäller från och med idag till klockan 9 imorgon bitti, fredag. Läs mer på Loopias blogg eller på Loopia.se.

3 kommentarer »

 • Bloggliv skrev:

  Med tanke på hur de totalt misslyckades med emailproblemen så skulle jag absolut inte använda Loopia. Håller mig till Surftown och Binero. Dock inte sagt att Loopia är dåliga på andra områden, och de har ju ett bra erbjudande.

  Men ändå…

  Blogglivs senaste inlägg:M3 lottar ut 500 Spotify-inbjudningar & Rockbjörnen 1000!

 • Nabil skrev:

  Håller med Bloggliv ovan. Loopia är inte att rekommendera när det kommer till webbhotell.

  Men när man skall registrera domäner – då jäklar! :D Nabils senaste blogginlägg: 10 saker att leta efter när du väljer webbhotell

 • Scary Mary (author) skrev:

  @Nabil: Tack för din kommentar! Jag har haft flera webbhotell hos Loopia, men har aldrig använt något aktivt. När jag väl gjorde det så var det inga problem. Jag har för tillfället ungefär 25 domännamn hos Loopia, men trivs bättre hos Binero. Där är det fin support, även på Twitter om man vill. Så mina webbhotell har jag nu hos Binero, tillsammans med ytterligare ungefär 25 domännamn. Det är lite jobbigt att ha domännamn hos A och webbhotell hos B, och peka om (väntetid…).

Kommentera!

Kommentera, eller trackback från din egen blogg. Du kan också prenumerera på kommentarerna till detta inlägg via RSS.

Du kan använda dessa::
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scarymary.se stöder Gravatar, som en mängd andra bloggar och hemsidor. För att få din egen, registrera dig hos Gravatar.

CommentLuv badge
..................................