Start » Tips, Webbapps » Dropbox ger nu 500MB för varje ny medlem du värvar (innan 250MB)

Dropbox ger nu 500MB för varje ny medlem du värvar (innan 250MB)

6 april 2012 Inga kommentarer

Dropbox ger mer utrymme gratis


Det finns mängder av tjänster på internet idag, vissa mer användbara än andra. En av de bästa är Dropbox som låter dig spara/synka filer till molnet och komma åt dessa från dator, smartphone och surfplatta.

Jag har en Dropbox-mapp på datorn där jag sparar majoriteten av min filer. När jag lägger till en ny fil laddas den direkt upp till min Dropbox- smidigt som tusan!

Dropbox erbjuder pro-konton som kostar för de som behöver större plats att lagra sina filer på. Jag har ännu inte börjat betala för Dropbox utan har på olika sätt tjänat ihop 23 GB gratis. När man värvar en ny medlem har man tidigare fått 250 MB som tack (och det har den nya medlemmen också fått). Denna summa har nu ökat till 500 MB (upp till max 16 GB). Det kan låta som lite, men vi pratar om kostnadsfri lagring. Värvar man några medlemmar fått man plats med ganska många filer.

Använder du inte Dropbox ännu? Bli då medlem*- det är gratis och du får 2 GB att börja med. Vill du ha fler får du värva medlemmar, länka ditt Dropbox-konto till fler enheter mm.

Kolla också in 14 tips och tricks för Dropbox för mer information.

*Klickar du på den här länken får både du och jag 500MB extra.

Kommentera!

Kommentera, eller trackback från din egen blogg. Du kan också prenumerera på kommentarerna till detta inlägg via RSS.

Du kan använda dessa::
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scarymary.se stöder Gravatar, som en mängd andra bloggar och hemsidor. För att få din egen, registrera dig hos Gravatar.

CommentLuv badge
..................................