Start » Programtips » FlickrSync: synkronisera ditt Flickr-konto med lokala mappar

FlickrSync: synkronisera ditt Flickr-konto med lokala mappar

13 maj 2009 Inga kommentarer
Image representing Flickr as depicted in Crunc...

Det har under ett tag varit ganska dött på min blogg. Anledningen är tenta och sedan en lite resa. Jag har väldigt lite tid att blogga, tyvärr. Men håll till godo.

Jag använder bland annat Flickr för att publicera bilder online. Flickr är en mycket populär tjänst för att ladda upp bilder och dela med sig till vänner. Nu finns det otaliga uppladdningsverktyg- allt för att slippa manuellt pill.

FlickrSync är ett program som låter dig synkronisera foton mellan ditt Flickr-konto och en lokal mapp på din dator. FlickrSync visas i en Explorerliknande vy där du kan markera vilka mappar som ska synkas med Flickr. När du laddar upp dina bilder kan du skapa nya sets, välja permissions, förhandsgranska dina uppladdningar, synka bildinformation som titel, beskrivning, taggar och geoinformation.

Synkroniseringen fungerar bara åt det ena hållet vilket innebär att dina lokala mappar på datorn aldrig förändras.

FlickrSync är gratis och fungerar för Windows XP SP2 (eller högre)/Vista. .NET krävs och installeras automatiskt. Ladda ner FlickrSync.

Via| Killer Tech Tips

Andra bloggar om , , , , , , , , , , ,

Kommentera!

Kommentera, eller trackback från din egen blogg. Du kan också prenumerera på kommentarerna till detta inlägg via RSS.

Du kan använda dessa::
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scarymary.se stöder Gravatar, som en mängd andra bloggar och hemsidor. För att få din egen, registrera dig hos Gravatar.

CommentLuv badge
..................................