Start » Foto, Kul » Fun Photo Box: bli kändis för en dag

Fun Photo Box: bli kändis för en dag

5 mars 2009 Inga kommentarer

Det finns många sätt att göra bilder roligare på internet. Jag har i min serie om fotomontage avverkat populära Photofunia, PiZap, Your Magic Photo med flera. Idag är det dags för ytterligare en rolig tjänst: Fun Photo Box.

Med Fun Photo Box kan du på ett enkelt sätt hamna i centrum i olika situationer. Varför inte pryda ett tidningsomslag, vara med i tv, gå på månen eller sitta på en skyskrapa? Det är mycket lätt att bli kändis för en dag:

Surfa till Fun Photo Box och väl en effekt som tilltalar dig. Ladda upp en bild på dig själv, eller skriv länken till din bild om du har den på t ex Flickr eller Picasa. Bilden ska vara i jpg, gif elller png-format och den får inte vara större än 4MB.

Nu laddas bilden upp. Du får chansen att justera fotot så att ditt ansikte visas korrekt. Sedan är det bara att ladda ner bilden till datorn eller publicera den på internet.

Här kommer, som vanligt, ett par exempelbilder:

Fun Photo Box Scary Mary 1

Fun Photo Box Scary Mary 2

Uppdatering: Jag såg att Manou på Din IT Kunskap redan hade bloggat om detta. Kolla gärna in hans roliga bilder!

Andra bloggar om , , , , , , ,

Kommentera!

Kommentera, eller trackback från din egen blogg. Du kan också prenumerera på kommentarerna till detta inlägg via RSS.

Du kan använda dessa::
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scarymary.se stöder Gravatar, som en mängd andra bloggar och hemsidor. För att få din egen, registrera dig hos Gravatar.

CommentLuv badge
..................................