Start » Gmail, Programtips » Gmail notifications

Gmail notifications

11 april 2008 Inga kommentarer

Använder du ? Har du inte sådan stor koll på program som kan göra livet (eller åtminstone mailläsandet) enklare?

Då finns det en hel drös med program. Jag tänkte rekommendera två.

Det första programmet heter som fungerar som en till . Detta tillägg berättar för dig hur många olästa mail du har och placerar sig längst ner i det högra hörnet i webbläsaren. Det finns även vissa möjligheter till att anpassa programmet; visa eller dölja alias, visa förhandsvisning av ett inkommande mail, hur ofta ska programmet kontrollera för ny epost.

Det andra programmet (som jag själv använder mig av) heter och är ett litet program som placerar sig i aktivitetsfältet. Ikonen består av ett brev, som får en blå ram omkring sig när ett nytt mail kommer, samt ett pipljud och en förhandsvisning med avsändare och lite text. Du kan även välja vilken webbläsare du vill använda vid visning av inkorgen.

Anledningen till att jag använder det senare programmet är enkelt; det fungerar även när jag inte har Firefox igång. Här hittar du Gmail Notifier och här Gmail Manager.

Kommentera!

Kommentera, eller trackback från din egen blogg. Du kan också prenumerera på kommentarerna till detta inlägg via RSS.

Du kan använda dessa::
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scarymary.se stöder Gravatar, som en mängd andra bloggar och hemsidor. För att få din egen, registrera dig hos Gravatar.

CommentLuv badge
..................................