Start » Epost » 5 tips för att hitta e-postadresser

5 tips för att hitta e-postadresser

24 februari 2008 6 kommentarer

Tips för att hitta e-postadresser på internet

En e-postadress är idag ett måste för att använda internet, applikationer och shoppa online. Just därför har de flesta av oss en. Men hur gör man egentligen för att ta reda på någons e-postadress?

Det finns några olika sätt att hitta emailadresser på:

 • Eniro och hitta.se finns adresser och telefonnummer, men det finns även annan information, beroende på vad personen i fråga har skickat in för uppgifter. På Eniro kan även skriva in och hitta emailadresser, MSN-alias, ICQ-alias och Skype-alias. På hitta.se kan man även hitta MSN, ICQ, Google Talk, AIM och Skype-alias.
 • En annan resurs är mailkatalogen.se där man hittar just mailadresser till folk. Så om man letar efter en mailadress men inte hittar den är det ett bra ställe att börja leta på. Det negativa med Mailkatalogen är att du måste vara registrerad för att kunna genomföra sökningar.
 • Facebook: Många medlemmar visar sin emailadress för alla. Så testa att söka på personen du letar efter!
 • Bloggar och sociala medier: Idag använder en stor del av Sveriges befolkning sociala medier som Twitter. Många av oss bloggar också. Här är det lätt att komma i kontakt med någon. På Twitter kanske man har en länk till sin hemsida/blogg. Och på bloggen har man ett kontaktformulär eller en e-postadress.
 • Google: En enkel sökning på Google kan ge mycket. Kanske personen du letar efter jobbar på en arbetsplats som presenterar sina anställda på internet? Då är chansen stor att en emailadress också finns!
Hur hittar du mailadresser?
Andra bloggar om , , , , , , ,

6 kommentarer »

 • mikaelf skrev:

  Det känns tyvärr som att mailkatalogen har försökts förut, men det faller alltid på användarna måste registrera sig själva…

  mikaelfs senaste inlägg:Amerikansk TV

 • Scary Mary (author) skrev:

  Ja, tyvärr. Annars är tanken bra. Jag föredrar nog att leta efter mailadresser på Eniro och Hitta.se. Där får man mer information och dessa sajter är mer kända bland vanligt folk.

 • Erik skrev:

  En ny sida som har kommit är hittamailen.se…

 • Jan olov Oskarsson12comhem.se skrev:

  Jag kan inte komma in på er E-post för att få svar på mina skickningar till intressenter Jag har comhems E-post så sänd mig introduktion hur jag skall spara er adress och svar på mina mail på min mail hjo ser

 • Hans Tagelid skrev:

  Hej. Kan inte logga in på Twitter. Har Ni deras E-mail? Kan Ni skicka den till mej isåfall. Tackar på förhand! Hans Tagelid i Malmö.

 • Hans Tagelid skrev:

  Hej. Kan numera logga in på Twitter! Problemet jag hade är löst!!

Kommentera!

Kommentera, eller trackback från din egen blogg. Du kan också prenumerera på kommentarerna till detta inlägg via RSS.

Du kan använda dessa::
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scarymary.se stöder Gravatar, som en mängd andra bloggar och hemsidor. För att få din egen, registrera dig hos Gravatar.

CommentLuv badge
..................................