Start » Linux, Operativsystem » Imorgon är Ubuntu 8.10 Intrepid Ibex tillgänglig!

Imorgon är Ubuntu 8.10 Intrepid Ibex tillgänglig!

30 oktober 2008 1 kommentar

Imorgon är det dags för en ny version av Ubuntu. Numret är 8.10 (”8” står för 2008, ”10” står för oktober, tionde månaden på året) och namnet är Intrepid Ibex. Vill du veta vad du kan förvänta dig av Intrepid Ibex kan du läsa mitt inlägg om nyheterna i Ubuntu 8.10. För ännu mer Linuxläsande rekommenderar jag ett besök hos Klang IT, Ubuntu Sverige och Caught in the act.

Uppdatering: TechWorld har också skrivit en artikel om Ubuntu 8.10.

1 kommentar »

  • Klang IT skrev:

    Tack för pingbacken!

    Först visste jag inte om jag skulle uppgradera till Ubuntu 8.10, men sedan dess har jag bestämt mig. Det blir en uppgradering och sedan ska jag försöka lägga in Ubuntu på min netbook Acer Aspire One också. Så himla många nyheter blir det väl inte i Ubuntu 8.10, men jag ser bland annat fram mot tabbar i Filhanteraren.

Kommentera!

Kommentera, eller trackback från din egen blogg. Du kan också prenumerera på kommentarerna till detta inlägg via RSS.

Du kan använda dessa::
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scarymary.se stöder Gravatar, som en mängd andra bloggar och hemsidor. För att få din egen, registrera dig hos Gravatar.

CommentLuv badge
..................................