Start » Mac OS X, Netbooks » Installera OS X på din netbook

Installera OS X på din netbook

9 februari 2009 Inga kommentarer
Image representing Apple as depicted in CrunchBase

De senaste månaderna har bloggvärlden skrivit mycket om Apples netbook som aldrig verkar komma. Många är de som vill ha en, och många är de som inte tror att den kommer tillverkas. För de som inte vill vänta på en eventuell netbook från Apple finns alternativ. Hackintosh, en dator som inte kommer från Apple och använder OS X, har blivit en välanvänd term hos datanördar (och inte bara).

Aftonbladet publicerade för ett par dagar sedan en guide till hur man installerar OS X på sin netbook. Det är visserligen inget konstigt att hitta dessa guider på internet, men att Aftonbladet publicerade en hör inte till vanligheterna. Att installera OS X på en dator som inte kommer från Apple är olagligt. Nu är jag inte den som är den, men jag blev väldigt förvånad av AB:s artikel. Är du nyfiken på artikeln eller vill se hur installationsprocessen? Läs då ”gör din mini-pc till en Mac”.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Kommentera!

Kommentera, eller trackback från din egen blogg. Du kan också prenumerera på kommentarerna till detta inlägg via RSS.

Du kan använda dessa::
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scarymary.se stöder Gravatar, som en mängd andra bloggar och hemsidor. För att få din egen, registrera dig hos Gravatar.

CommentLuv badge
..................................