Start » Okategoriserade » Internet àr borta

Internet àr borta

9 maj 2008 Inga kommentarer

Det blir vàldigt lite bloggande dessa dagar. Jag upptàckte till min fòrfàrelse att vàr vàg till internet hade blockerats, dvs àgaren till uppkopplingen har skyddat sitt nàtverk (redan) i morse. Sà nu kommer jag antagligen inte surfa sà mycket, om jag inte gàr ut med antingen mobilen eller tar bilen och àker till en parkering nàra mitt hus.

Jag skulle gàrna betala fòr internet, men vàr ansòkan ligger och vàntar sedan i bòrjan av december. Det àr annat àn Sveriges bredbandsleveratòrer.
Sà nu vet ni varfòr bloggen gapar tom.

Kommentera!

Kommentera, eller trackback från din egen blogg. Du kan också prenumerera på kommentarerna till detta inlägg via RSS.

Du kan använda dessa::
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scarymary.se stöder Gravatar, som en mängd andra bloggar och hemsidor. För att få din egen, registrera dig hos Gravatar.

CommentLuv badge
..................................