Start » Apple, iPad, Surfplattor » Ipad 2: tester och recensioner

Ipad 2: tester och recensioner

28 mars 2011 3 kommentarer

iPad 2

Som de flesta vet släpptes iPad 2 i fredags. Men många var de som inte fick tag på en iPad då antalet enheter affärerna hade fått var väldigt begränsat.

Du som ännu inte köpt en iPad två men ska, vill eller funderar på det vill jag rekommendera några bra tester: Macworlds stora test av iPad: Det här testet är verkligen stort och många saker tas upp; design, kameror, grafik, batteritid, ljud, processor, 3G, GPS, HD-video, mjukvaran, Smart Cover med mera.

iPad 2 ses som en evolution, inte som en revolution i jämförelse med den första generationens iPad. Den är dock väldigt snabb och har bra batteri, men kamerorna som är en nyhet imponerar inte alls (de tar ”urusla bilder”) och Apple struntade i en Retina-skärm som iPhone 4 har. iPad 2 får betyget 5/5 vilket får ses som helt utomordentligt.

AlltOmMac publicerade förra veckan en informationsrik och personlig recension av iPad 2 som jag absolut tycker du ska kolla in, precis som du ska läsa Jezpers 5 saker att tänka på innan du köper iPad 2.

TechWorld publicerade i morse en artikel om de vanligaste felen hos iPad 2. Den verkar i vissa fall lida av att bakgrundsljuset läcker in i kanterna, problem med Wi-Fi och FaceTime. Det kan vara en idé att läsa in sig mer så man inte blir missnöjd som köpare.

Andra bloggar om , , (Intressant?)</h6

3 kommentarer »

 • Sebastian skrev:

  Jag var väldigt negativ till första iPad för när jag testade den i USA kändes den bara klumpig, tung och allmänt onödig men iPad 2 ser ut och vara vad iPad borde ha varit enligt mig ;) Sebastians senaste blogginlägg: Bygg hemsida i WordPress

 • Stefan Johansson skrev:

  Den nya iPad 2 kändes riktigt trevlig när jag testade den.

  Har funderat på iPad sedan den första kom ut, men inte riktigt kunnat motivera mig själv till varför jag skulle lägga så pass med pengar på den. Nu har jag sett flera fördelar med att ha en iPad, men det är fortfarande mycket pengar. Det lär nog dock inte dröja så länge innan jag skaffar en, och då blir det nya iPad 2 så klart. Stefan Johanssons senaste blogginlägg: Grundläggande sökmotoroptimering – Planering

 • Scary Mary (author) skrev:

  @Sebastian: Då kanske det blir en? :) @Stefan: Känner likadant. En iPad är grym och har sina användningsområden. Värderar man dessa högt är en iPad absolut en grej man bör ha :)

Kommentera!

Kommentera, eller trackback från din egen blogg. Du kan också prenumerera på kommentarerna till detta inlägg via RSS.

Du kan använda dessa::
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scarymary.se stöder Gravatar, som en mängd andra bloggar och hemsidor. För att få din egen, registrera dig hos Gravatar.

CommentLuv badge
..................................