Start » iPhone » iPhone 4 släpps 28 juli i Spanien!

iPhone 4 släpps 28 juli i Spanien!

9 juli 2010 Inga kommentarer

iPhone 4 börjar säljas den 28 juli i Spanien

Hos Brinkenfeldt läser jag att den spanska teleoperatören Movistar har meddelat att iPhone 4 kommer släppas i Spanien den 28 juli. Detta förutsatt att inga förseningar eller liknande inträffar.

Frågan är hur det kommer se ut den 28 juli. Det känns konstigt att en teleoperatör skulle hitta på detta för att få publicitet, så kanske iPhone 4 kommer till Spanien i slutet av juli.

Spanien, likaväl som Sverige, är ju ett av alla 18 länder som får den andra iPhone-leveransen. Därför tänker jag att iPhone 4 kanske kommer till Sverige också den 28 juli. Däremot tror jag att ni som tänker köpa den får köa- för den säljer redan som smör! Det skulle inte alls förvåna mig om iPhone 4 inte hinner levereras till alla som vill ha den förrän långt fram i höst…

Andra bloggar om , , , (Intressant?)

Kommentera!

Kommentera, eller trackback från din egen blogg. Du kan också prenumerera på kommentarerna till detta inlägg via RSS.

Du kan använda dessa::
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scarymary.se stöder Gravatar, som en mängd andra bloggar och hemsidor. För att få din egen, registrera dig hos Gravatar.

CommentLuv badge
..................................