Start » iPhone » iPhone blir röd i samband med julafton?

iPhone blir röd i samband med julafton?

25 juli 2008 2 kommentarer

Vad sägs om en röd ? Det kanske kan bli verklighet. MacBlogz har publicerat en artikel angående Apple-rykten, närmare bestämt att iPhone kan komma i röd färg. Enligt en okänd källa kan den röda iPhone lanseras i samband med julen för att öka försäljningen. Den skulle då fungera som (PRODUCT) RED, som donerar en viss procentdel till HIV/AIDS- medicin i Africa. Här finner du artikeln.

Uppdatering: Nu har även Macworld skrivit om ryktet som verkar sprida sig väldigt fort. Jag tyckte det var kul för att en röd iPhone vore roligt och lite utstickande bland smartphones. Men det är ju bara ett rykte…

Läs mer om : Chatta med din iPhone iPhone vs N95 vs Touch DiamondWordPress för iPhone är på väg Ta skärmdumpar med din iPhone! 15 tips som förlänger batteritiden hos iPhone (eller andra mobiler) Anledningar till att undvika iPhone 22 länkar för att ladda ner bakgrunder till iPhone Gör egna teman till iPhone iPhone kommer säljas av 3 Italia i september- prissäkningar utlovas! Priser fastställda för iPhone i Italien Nya rykten om iPhone 3G: kostar mer än $199 upplåst? iPhone 3G släpps snart i Sverige!

2 kommentarer »

  • John Capriconne skrev:

    Sannerligen skumt. ”scarymary.se är parkerad eller ligger på webbhotell hos Crystone.” Förresten borde du vara klar med domänen snart?

  • scarymary skrev:

    Du är inte alls fel ute :) Jo, jag borde vara klar, men med tentor, hemflytt från Italien, besök första veckan i Sverige samt jobb blir det lite tid över. Skittråkigt om jag får säga det själv :)

Kommentera!

Kommentera, eller trackback från din egen blogg. Du kan också prenumerera på kommentarerna till detta inlägg via RSS.

Du kan använda dessa::
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scarymary.se stöder Gravatar, som en mängd andra bloggar och hemsidor. För att få din egen, registrera dig hos Gravatar.

CommentLuv badge
..................................