Start » iPhone » iPhone med kontantkort släpps (Telia)

iPhone med kontantkort släpps (Telia)

11 november 2008 5 kommentarer
Image representing iPhone 3G as depicted in Cr...

Macworld skriver att från om med 17 november kommer iPhone 3G börja säljas med Telias kontantkort. För att lägga händerna på en iPhone med kontantkort måste du bege dig till Teliabutiken, Apple Premium Reseller eller några utvalda Elgiganten-butiker.

Priset blir högt: för iPhone 3G 8GB får du punga ut med 5495 kr. Då får du 600MB mobilsurf som gäller under 6 månader. Efter den tiden kan du köpa till surfpaket: 100MB för 100 kr.

Jag tycker erbjudandet var dyrt, men det beror ju på hur man använder telefonen. Man borde ju kunna låsa upp telefonen om man vill, eller bara använda internet då det finns WLAN för att spara in pengarna (som i detta fall går åt telefonen).

Kommer du köpa en iPhone nu?

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

5 kommentarer »

 • iPhone 3G släpps med kontantkort | Bloggliv skrev:

  […] Via Macworld och Scary Mary […]

 • Daniel skrev:

  dyrt. Har en 16g med abbonemang + fri surf vilket känns som en bättre affär trots att man är bunden. Känns inte helt genomtänkt av telia…

 • iPhone 4 har släppts och köerna ringlade långa skrev:

  […] inlägg:iPhone med kontantkort släpps (Telia) Macworld skriver att från om med 17 november […]

 • Gold skrev:

  http://www.kontantkort.eu så jämförde och varnade de för att surfpriset utomlands kan bli så högt som 990 kr per MB. Är det någon som varit med om detta? Telia var dock ett av de bättre kontantkorten.

 • Scary Mary (author) skrev:

  @Gold: Jag vet inte hur priserna ser ut om man surfar utomlands med mobilen, men de är sjukt höga. I Europa har jag för mig att det kan kosta runt 30 kr/MB… Så antingen får man leta reda på något abonnemang/erbjudande för utomlandssurf, köpa lokalt SIM-kort eller hålla sig till WiFi. Eller så får man öppna plånboken :) Det gäller dock att veta att fakturan kommer bli hög om man ska Facebook:a, kolla mail och slösurfa lite varje dag under en eller två veckor på sommarsemestern.

Kommentera!

Kommentera, eller trackback från din egen blogg. Du kan också prenumerera på kommentarerna till detta inlägg via RSS.

Du kan använda dessa::
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scarymary.se stöder Gravatar, som en mängd andra bloggar och hemsidor. För att få din egen, registrera dig hos Gravatar.

CommentLuv badge
..................................