Start » Webbapps » 5 sätt att ladda ner videos från YouTube

5 sätt att ladda ner videos från YouTube

23 juni 2008 3 kommentarer

På YouTube finns det mesta, trailers, filmklipp, gamla reklamsnuttar, musikvideor, how-tos… Det är då inte konstigt att man vill spara YouTube-videos. Det finns en hel del lösningar, men personligen tycker jag om onlinetjänster så jag slipper en massa olika program. Därför tipsar jag här om 5 sätt att ladda ner -videos:

vixy.net– en väldigt enkel FLV-konverterare. Du kan välja konverteringsformat. Funkar tyvärr inte alltid. YouTube Catcher– superenkelt: skriv in länken till YouTube-videon, tryck på ”download” och du får en länk nedanför att spara.

Savevideodownload.com– jättelätt process här med: skriv in videolänken i fältet, klicka på ”get link”, länken kommer upp och du kan spara den.

KissYouTube.com– ytterligare ett lätt sätt att spara YouTube-videos! Du har två alternativ: Antingen skriver du in länken till videon i fältet på KissYouTubes sida och väljer ”go”. Ett YouTube-fönster med videon dyker upp nedanför tillsammans med en länk som du kan spara. Eller så börjar du direkt på sidan där videon finns (på YouTube). Skriv ”kiss” alldeles innan ”youtube” i adressfältet. Du kommer föras till KissYouTube där du får upp ett YouTube-fönster och en länk, precis på samma sätt som om du hade angett länken på deras hemsida. Fördelen är att du kan börja konverteringsprocessen direkt från YouTube.

Video DownloadHelper– detta är ingen onlinetjänst utan ett smart Firefoxtillägg. När du är inne på YouTube- eller en annan sida med videor och det är möjligt för DownloadHelper att spara klippet, visas en animation av tre bollar till höger om adressfältet. Klicka på pilen bredvid så kommer en lista på klippen upp (se bild). Välj ditt klipp och spara. I inställningarna för tillägget (verktyg-tillägg-Download Helper) kan du ange standardväg för filhämtning.

Intressant?

3 kommentarer »

Kommentera!

Kommentera, eller trackback från din egen blogg. Du kan också prenumerera på kommentarerna till detta inlägg via RSS.

Du kan använda dessa::
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scarymary.se stöder Gravatar, som en mängd andra bloggar och hemsidor. För att få din egen, registrera dig hos Gravatar.

CommentLuv badge
..................................