Start » Internet » Letar du efter trådlösa nätverk?

Letar du efter trådlösa nätverk?

14 april 2008 Inga kommentarer

Tänkte ge mitt bästa tips för den trådlöse surfaren. Om du vill veta var i huset ditt trådlösa nätverk har bäst signal eller om du letar efter (öppna) är detta verktyget för dig. Network Stumbler. Detta program är väldigt behändigt, du ser och kan på det sättet flytta datorn för att nå högre signal (tips: det räcker ibland med att flytta datorn några centimeter). Oumbärligt program för ett trådlöst liv, oavsett om det är hemma, hos en kompis, på stan eller i skolan. Programmet är för Windows.

Ett annat program finns för samma ändamål,  Easy Wifi Radar. Skillnaden är mot är att detta program kopplar upp dig. Dock fungerar det inte bra för mig.

Testa dig fram!

Vill du surfa var du än befinner dig? Då ska du läsa även mitt inlägg om wifi hotspots och trådlöst bredband. Det gör du i mitt inlägg om wifi hotspots.

Andra bloggar om , , , , , , ,

Kommentera!

Kommentera, eller trackback från din egen blogg. Du kan också prenumerera på kommentarerna till detta inlägg via RSS.

Du kan använda dessa::
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scarymary.se stöder Gravatar, som en mängd andra bloggar och hemsidor. För att få din egen, registrera dig hos Gravatar.

CommentLuv badge
..................................