Start » Säkerhet » LockNote- för lösenordsskyddade anteckningar

LockNote- för lösenordsskyddade anteckningar

17 september 2008 Inga kommentarer

LockNote- för lösenordsskyddade anteckningar

Är du ute efter ett litet, snabbt program för att skriva viktiga dokument med? Då kan jag tipsa om LockNote är ett program som är kusligt likt Anteckningar i Windows. Skillnaden ligger i LockNotes möjlighet att lösenordsskydda .txt-filen. Programmet installeras inte på datorn utan körs direkt. När du har skrivit klart sparar du filen och anger filnamnet som vanligt. Ett fönster kommer sedan öppnas där du kan skriva in ett lösenord. En ny fil kommer skapas, med samma namn som ditt nyskrivna dokument, och innehåller den text du nyss skrivit.

Programmet skapar inte .txt-filer utan endast .exe-filer som innehåller den text du skrivit. LockNote är ett bra, men inte snyggt, program som du kan använda som exempelvis dagbok. LockNote är gratis och kan hämtas här.

Kommentera!

Kommentera, eller trackback från din egen blogg. Du kan också prenumerera på kommentarerna till detta inlägg via RSS.

Du kan använda dessa::
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scarymary.se stöder Gravatar, som en mängd andra bloggar och hemsidor. För att få din egen, registrera dig hos Gravatar.

CommentLuv badge
..................................