Start » Foto, Kul » Ditt ansikte på tidningsomslag med MagMyPic

Ditt ansikte på tidningsomslag med MagMyPic

27 december 2008 1 kommentar

Om du har velat bli känd men ännu inte har lyckats så är det inte försent! Som en del i min bildtjänst-serie tipsar jag idag om MagMyPic där du kan sätta ditt ansikte på vanliga tidningar och serietidningar. Varje tidning har en titel, som exempelvis Holiday Times, Rockstar, Bling, Player och Muscle.

På framsidan klickar du på bilden för att ladda upp en bild. I ett senare skede får du antingen välja på ett ”vanligt” tidningsomslag eller serietidning. När du gjort klart din bild kan du antingen spara bilden till datorn (högerklick-spara bild) eller dela med dig av ditt kända ansikte på olika sociala nätverk och din blogg. Om du orkar eller är duktig kan du säkert får bilden att se äkta ut. Som vanligt följer ett par exempelbilder:

1 kommentar »

  • Manou skrev:

    Det påminner lite om Fotofunia som också är ett roligt verktyg. Mycket snabbare än att photoshopa i alla fall :-) Har suttit och lek med det ett tag, klart skojigt, man blir kändis på nolltid och på nån minut :-) Tack för tipset! och gott nytt år!

Kommentera!

Kommentera, eller trackback från din egen blogg. Du kan också prenumerera på kommentarerna till detta inlägg via RSS.

Du kan använda dessa::
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scarymary.se stöder Gravatar, som en mängd andra bloggar och hemsidor. För att få din egen, registrera dig hos Gravatar.

CommentLuv badge
..................................