Start » iPhone, Webbapps » Med Bookmarks når du Delicious på din iPhone

Med Bookmarks når du Delicious på din iPhone

17 augusti 2008 2 kommentarer

Delicious När man surfar så mycket som jag gör stöter man på många intressanta webbsidor som man vill spara till senare. Jag har då tre alternativ: 1. Sidor jag ska hämta information från till min blogg eller som inte riktigt kvalificerar sig till punkt 2 och tre hamnar bokmärker jag med Read it later för vidare kontroll. 2. Jag bokmärker sidan med Delicious för att spara den, eller som en förvaring inför punkt 3. 3. Om sidan är bra och har ett RSS feed hamnar den i Google Reader.

Att surfa utan att ha tillgång till dessa applikationer kan vara krångligt. För iPhone-användare har det nu kommit en lösning gällande Delicious. Du kan bläddra bland dina bokmärken via taggar med hjälp av appen Bookmarks. Du kan tyvärr inte redigera dem eller lägga till taggar, än. Applikationen är gratis.

Läs mer hos Lifehacker.

2 kommentarer »

  • John Ankarström skrev:

    Jag har slutat använda Delicious sedan namnbytet, det blev massa krångel med FF-tillägget när de bytte namn och domän etc. Tyvärr, nu används Foxmarks, som funkar typ likadant. Och nu funkar tillägg som Smart Bookmarks Bar (visar bara faviconen för sidor i bokmärksfältet, och visar texten när man flyttar musen över bokmärket)! :D

  • scarymary skrev:

    Vad konstigt och dumt! För mig blev det inga problem. Jag använder Delicious och Foxmarks nu. Foxmarks är oslagbart när man har fler än en dator som man surfar på :)

Kommentera!

Kommentera, eller trackback från din egen blogg. Du kan också prenumerera på kommentarerna till detta inlägg via RSS.

Du kan använda dessa::
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scarymary.se stöder Gravatar, som en mängd andra bloggar och hemsidor. För att få din egen, registrera dig hos Gravatar.

CommentLuv badge
..................................