Start » Mobiltelefoner » Nokia N97 närmar sig affärerna

Nokia N97 närmar sig affärerna

29 maj 2009 2 kommentarer
Nokia Corporation

Nu är det snart dags för Nokias kommande flaggskepp, den otroligt efterlängtade N97 att nå affärerna. Telefonen kommer säljas i i färgerna svart och vitt. Nokias N97 är en snygg telefon med 3,5″-touchscreen, WiFi, 5 megapixelkamera, videokamera med tv-ut, A- GPS, fysiskt qwerty-tangentbord, 32GB inbyggt minne, expanderbart minne upp till 16GB, 3,5 mm hördlursuttag, anpassningsbart startmeny med mera.

Positivt med N97 tycker jag är att du kan lägga telefonen på ett bord och se på film utan att behöva något stöd, samt att du kan känna på tangenterna och att det då lir lättare att skriva.

I Nokias svenska onlineshop kan Nokia N97 förhandsbeställas till priset av 7995 kr exkl frakt, vilket är aningen högre än vad som utannonserades tidigare. Tittar man i exempelvis den italienska Nokia Shop kostar telefonen €599 inkl frakt, vilket är 6428 kr. Jag vet inte om priserna är huggna i sten, om så är fallet, varför skiljer det ca 1500 kr? Det känns ju som att svenska turister kanske köper den utomlands på sommarsemestern då.

Jag har inte riktigt förstått när telefonen släpps, men det lär vara snart. För att ta dig igenom väntan som återstår kan du titta på CNETs videorecension där de går igenom N97:an och visar närbilder.

Uppdatering: Lägsta priset just nu är 6235 inkl frakt från Megastore. Övriga butiker ligger lite över.

Uppdatering 2: Priset i Nokia Shop ligger nu på 7195 kr. Vid förbeställning ingår frakt och ett Bluetooh headset!

Andra bloggar om , , , , , , , , (Intressant?)

2 kommentarer »

  • Stefan Ljungwall skrev:

    Hej Maria. Enligt katshing.se, där jag troligen kommer att beställa min, beräknas den komma 2/7. -Stefan

  • Nokia N97 släpps på den svenska marknaden i juli? - Scary Marys blogg skrev:

    […] skrev nyligen om att den efterlängtade Nokia N97 hade fått ett officiellt pris. Något jag ännu inte har förstått är när telefonen levereras. Vi har dock all anledning att […]

Kommentera!

Kommentera, eller trackback från din egen blogg. Du kan också prenumerera på kommentarerna till detta inlägg via RSS.

Du kan använda dessa::
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scarymary.se stöder Gravatar, som en mängd andra bloggar och hemsidor. För att få din egen, registrera dig hos Gravatar.

CommentLuv badge
..................................