Start » Bloggande » Nu har jag installerat WordPress lokalt på en Apache server

Nu har jag installerat WordPress lokalt på en Apache server

12 augusti 2008 1 kommentar

Nu har jag kommit ett steg närmare mitt mål i bloggandet- att flytta min blogg till ett webbhotell och köra WordPress. Jag har installerat en Apache2 server, MySql, PhpMyAdmin och WordPress så nu kan jag fixa och trixa och framförallt, lära mig. Nu kommer jag antagligen spendera ännu mer tid framför datorn. Längtar redan till imorgon (läs: idag) eftermiddag efter jobbet så jag kan greja med detta. Undra hur jag importerar min existerande blogg… En sak att ta reda på imorgon!

1 kommentar »

  • John Capriconne skrev:

    Bra gjort, bra val och lycka till!! :-)

Kommentera!

Kommentera, eller trackback från din egen blogg. Du kan också prenumerera på kommentarerna till detta inlägg via RSS.

Du kan använda dessa::
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scarymary.se stöder Gravatar, som en mängd andra bloggar och hemsidor. För att få din egen, registrera dig hos Gravatar.

CommentLuv badge
..................................