Start » Okategoriserade » På väg att byta domän

På väg att byta domän

22 juli 2008 Inga kommentarer

Jag skrev för några dagar sedan om att jag ville ha ett eget domän för min blogg. Jag fick några svar, tack! Av Softtype fick jag en del tips, likaså av Bladerunner som sa att jag skulle registrera mig på zoneedit.com och ta reda på inloggningsuppgifter till iis.se. Jag skulle sedan skriva när jag hade gjort det, vilket jag nu har. Så jag hoppas att jag, med er hjälp, kan lösa namnservergrejen.

Och till Softtype: Mitt blivande domän är väldigt lätt att gissa :) Jag kan tillägga att det är .se

Kommentera!

Kommentera, eller trackback från din egen blogg. Du kan också prenumerera på kommentarerna till detta inlägg via RSS.

Du kan använda dessa::
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scarymary.se stöder Gravatar, som en mängd andra bloggar och hemsidor. För att få din egen, registrera dig hos Gravatar.

CommentLuv badge
..................................