Start » Android, Spel » Här är den beryktade Playstation Phone från Sony Ericsson

Här är den beryktade Playstation Phone från Sony Ericsson

5 november 2010 Inga kommentarer

Ryktena går om en kommande Playstation Phone. Apple har försökt lansera sina iOS-enheter som ett starkt alternativ till portabla spelkonsoler under en tid, och detta är antagligen Sony Ericssons motattack. Sony Ericsson är väldigt hemlighetsfulla, men de har tydligen påpekat att bilderna är fejk.

Playstation Phone kommer antagligen att lanseras i slutet av 2010 eller början av 2011. Det känns dock som om en lansering inför julen vore ett smart drag.

Eftersom den här telefonen bara är ett rykte finns naturligtvis inga färdiga specifikationer. Enligt ryktena kan följande dock bli verklighet:

  • Android 3.0 Gingerbread
  • 5 megapixelkamera
  • 1 GHz Snapdragon
  • En ”riktig” spelkontroll som skjuts ut.
  • Skärm mellan 3.7-4.1 tum.
  • Plats för Micro-SD på 512 eller 1GB.
Alla bilder är lånade från Engadget.

Om telefonen är äkta eller inte får vi se inom en snar framtid. Jag kan tänka mig att spelmänniskor skulle köpa Playstation Phone, för det är en bra idé. De har väldigt många spel och användaren kommer ha många att välja mellan.

iPhone är underbar med sin multi touch och slimmade design, men när det kommer till att styra med knappar och liknande är fysiska knappar bättre. Ju tydligare de är, desto bättre.

De som tidigare trivits med PSP kommer antagligen vara öppna för att köpa en Playstation Phone. Är du?

Läs mer hos EngadgetEurogamerExpressen, Allt om prylarAftonbladet och Metro.

Andra bloggar om , , , , (Intressant?)

Kommentera!

Kommentera, eller trackback från din egen blogg. Du kan också prenumerera på kommentarerna till detta inlägg via RSS.

Du kan använda dessa::
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scarymary.se stöder Gravatar, som en mängd andra bloggar och hemsidor. För att få din egen, registrera dig hos Gravatar.

CommentLuv badge
..................................