Start » Foto, Kul » Förvräng ditt ansikte med Gooifier

Förvräng ditt ansikte med Gooifier

30 december 2008 5 kommentarer
Uppdatering! Tyvärr verkar det som att Gooifier inte längre är tillgängligt. Länkarna till sajten är borttagna.

Nu är det dags att göra dina bilder lite roligare igen! Jag har tidigare använt mig av Photofunia. Idag står Gooifier på tur. Denna webbapplikation erbjuder dig möjligheten att på ett enkelt sätt förvrida bilder och göra karikatyrer (om du får in snitsen).

Väl inne på Gooifier kan du antingen ta en bild med din webcam eller ladda upp en bild. När du väl har laddat upp bilden är det dags att göra själva jobbet.  Du kan välja storlek på förvrängningslinsen och trycket. Du kan även blåsa upp, rynka ned, radera, flytta och spara bilden. Som vanligt visar jag upp två exempelbilder. Denna gång blev de inte särskilt vackra.

Andra bloggar om , , , ,

5 kommentarer »

 • Bloggliv skrev:

  Den där näsan på undre bilden ser allmänt grotesk ut ;) Är det du på bilderna? Isf har jag ett ansikte till ytterliggare en blogg :)

  Blogglivs senaste inlägg:Spore expansion på gång? Galactic Adventures släpps i mars

 • Scary Mary (author) skrev:

  Haha, det är jag, på båda bilderna. Jag har stor näsa men på den bilden är det överdrivet :)

 • Gör roliga bilder med piZap - Scary Marys blogg skrev:

  […] med vilka du kan göra fotomontage. I den första delen lekte jag med PhotoFunia och i den andra Goofier. Tjänsten jag använder mig av i detta inlägg är piZap. Med piZap kan du göra dina bilder […]

 • Birgit skrev:

  Var går jag in för att hämta programmet? Fungerar det på Windows7? Jag gårin på Goofier men kan inte hitta vilken program jag skall ha för att kunna förvränga bilder. Snälla hjälp mig.

 • Scary Mary (author) skrev:

  @Birgit: Det verkar som att sidan inte längre fungerar, tyvärr.

Kommentera!

Kommentera, eller trackback från din egen blogg. Du kan också prenumerera på kommentarerna till detta inlägg via RSS.

Du kan använda dessa::
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scarymary.se stöder Gravatar, som en mängd andra bloggar och hemsidor. För att få din egen, registrera dig hos Gravatar.

CommentLuv badge
..................................