Start » Foto, Kul » Gör roliga bilder med PhotoFunia

Gör roliga bilder med PhotoFunia

19 november 2008 5 kommentarer

Jag tycker det är ganska roligt att göra roliga fotomontage. Dessa bilder är perfekta att använda som avatar (användarbild) i IM-klienten, på forum eller skicka till vänner. Jag tänkte göra en liten inläggserie där jag tipsar om olika webbapplikationer med vilka du kan göra fotomontage och roliga bilder. Självklart lägger jag ut en eller två exempelbilder.

Idag börjar jag med PhotoFunia, som har blivit ganska omtalad då du kan ”bli en kändis” på ett killevipp. PhotoFunia gör det enkelt för varje besökare att skapa skämtbilder: din bilds ansikte känns av automatiskt.

Låt ditt ansikte pryda väggar, tidningar, tavlor, statyer, mynt med mera.

När du kommer till PhotoFunias startsida kan du välja en effekt du vill arbeta med. Klicka på den och ladda upp ditt foto. När fotomontaget är klart kan du spara det till datorn som en bild, en avatar i formatet 100×100 pixlar eller publicera det. Här nedan ser ni mina två exempelbilder:

Andra bloggar om , , , , , , , , , ,

5 kommentarer »

 • Förvräng ditt ansikte med Gooifier - Scary Marys blogg skrev:

  […] är det dags att göra dina bilder lite roligare igen! Jag har tidigare använt mig av Photofunia och piZap. Idag står Gooifier på tur. Denna webbapplikation erbjuder dig möjligheten att på ett […]

 • Gör roliga bilder med piZap - Scary Marys blogg skrev:

  […] för del nummer två i min serie om webbapplikationer med vilka du kan göra fotomontage. I den första delen lekte jag med PhotoFunia. Tjänsten jag använder mig av i detta inlägg är piZap. Med piZap kan […]

 • Benjamin skrev:

  Haha, photofunia är kul, det kan jag hålla med om :)

 • nallen skrev:

  hej allihopa

 • Frank skrev:

  Hahhahaa, dina roliga är typ alltid så här roliga verkar det som :)

Kommentera!

Kommentera, eller trackback från din egen blogg. Du kan också prenumerera på kommentarerna till detta inlägg via RSS.

Du kan använda dessa::
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scarymary.se stöder Gravatar, som en mängd andra bloggar och hemsidor. För att få din egen, registrera dig hos Gravatar.

CommentLuv badge
..................................