Start » Allmänt, Bloggande » scarymary.se varvar ner

scarymary.se varvar ner

4 februari 2009 8 kommentarer

Ni har kanske märkt att jag har inte bloggat så mycket de senaste dagarna. Så kommer det vara under ett tag. Jag har mycket att göra i skolan och jag kan inte fortsätta att strunta i den för att ha tid att blogga- vilket jag tycker är alldeles för roligt.

Jag har bestämt mig för att låta bloggen och Google Reader vara hela dagarna och istället sätta mig efter 22-tiden. Det går åt alldeles för många timmar att blogga, läsa bloggar och samla material. Tyvärr. Skolan blir lidande eftersom den blir så tråkig i jämförelse med bloggen. Alla de timmar jag lägger ner på bloggandet om dagen, de behöver jag verkligen till studierna.

Att blogga är verkligen jättekul, men några av er känner säkert igen er i stressen att producera. Att känna den stressen samtidigt som jag pluggar på heltid och har många rester- det har bara en utväg: ännu mer stress och skuld för att jag inte pluggar. Förr eller senare misslyckas jag med bägge.

Vad innebär detta för scarymary.se? Givetvis kommer du få färre artiklar och nyheter, men bloggen lägger inte ner. Du kan alltid kontakta mig.

Jag förstår att jag antagligen kommer tappa läsare men jag hoppas att du besöker mig snart igen.

8 kommentarer »

 • Kerstin J skrev:

  Hej! Bra att du väljer plugget. Jag uppskattar din blogg oerhört, men kan verkligen acceptera färre inslag någon tid även om det blir fråga om månader eller år. Lycka till med plugget!

 • bloggproffs skrev:

  Jag har precis samma problem. Tyvärr har min blogg varit knäpp tyst den senaste tiden. Vet inte riktigt hur jag ska göra.

 • Ilias Bennani skrev:

  Håller med Kerstin. Plugget eller jobbet måste gå före.

  Men jag lovar dig att du ligger kvar i NetVibes. När du skriver så kommer jag läsa. Din blogg är alltför bra för att plockas bort.

  Och färre inlägg kan ju lika gärna betyda högre kvalitét. Inte för att jag klagar nu, men när du väl skriver så är det säkert något du bara måste få berätta om.

  Lycka till med studierna!!!

  Ilias Bennanis senaste inlägg:Spela SuperMario Bros i mobilen

 • Manou skrev:

  Tråkigt att höra! Men som du och de andra sa måste man prioritera vissa saker i livet. Bloggandet kan du återupptår när du känner för det.

  Lycka till med plugget!

 • Stefan Ljungwall skrev:

  Låter som ett klokt beslut tjejen! Blogga får man göra på fritiden när man har så viktiga grejor som skolan att ta hänsyn till. Lycka till! =)

  Stefan Ljungwalls senaste inlägg:Årets stora kärleksundersökning är aktiverad och on-line!

 • Daniel Sundgren skrev:

  Tråkigt att höra, men du gör rätt val som väljer skolan före bloggen. Bloggen kommer ju som sagt inte försvinna för att du pluggar, och läsare kan man alltid få tillbaka.

  Lycka till!

  Daniel Sundgrens senaste inlägg:10 Anledningar att byta till GNU/Linux

 • Scary Mary (author) skrev:

  @bloggproffs: Jag har märkt det :) Vad har du bestämt dig för? @Manou: Jag lägger ju inte ner bloggen, kommer att blogga när jag har tid :)

  Tack!

 • BosseWeb skrev:

  Vad ska du förkovra dej i, nu när du är italiensk statsvetare? .-= BosseWeb´s last blog ..Zoom Player – kraftfull, flexibel och skräddarsydd =-.

Kommentera!

Kommentera, eller trackback från din egen blogg. Du kan också prenumerera på kommentarerna till detta inlägg via RSS.

Du kan använda dessa::
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scarymary.se stöder Gravatar, som en mängd andra bloggar och hemsidor. För att få din egen, registrera dig hos Gravatar.

CommentLuv badge
..................................