Start » Epost, Tips » Snabba upp Microsoft Outlook 2007

Snabba upp Microsoft Outlook 2007

23 januari 2009 Inga kommentarer
Microsoft Office Outlook

Som bekant använder jag mig av Googles mailtjänst, Gmail. Då jag trivs bra att arbeta i webbläsaren nyttjar jag heller inte något e-postprogram. Jag har inte behov av tillgång till mina email de få stunder min dator är offline.

Jag vet att det dock finns många som använder program för emailhantering, bland andra Microsoft Outlook, Mozilla Thunderbird, Apple Mail, Entourage eller Eudora. Eftersom Microsofts Windows är mest populärt, borde Outlook också vara det- särskilt inom företag.

Vill du snabba upp Microsoft Outlook? Då ska du läsa 14 Tips to Speed up Microsoft Outlook 2007. Du får lära dig att bland annat:

  • Radera bifogade filer
  • Avinstallera faxfunktionen om du inte använder den
  • Avaktivera de add-ins du inte vill ha
  • Arkivera email
  • Avaktivera synkronisering av RSS-feeds från Internet Explorer
Andra bloggar om , , , , , , , , ,

Kommentera!

Kommentera, eller trackback från din egen blogg. Du kan också prenumerera på kommentarerna till detta inlägg via RSS.

Du kan använda dessa::
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scarymary.se stöder Gravatar, som en mängd andra bloggar och hemsidor. För att få din egen, registrera dig hos Gravatar.

CommentLuv badge
..................................