Start » Mobiltelefoner » Sony Ericsson W595 Ed Hardy Edition- cool och rockig

Sony Ericsson W595 Ed Hardy Edition- cool och rockig

27 oktober 2009 Inga kommentarer

sony-ericsson-w595-ed-hardy-edition

Ed Hardy skapade för några år sedan ett klädmärke som skulle bli väldigt populärt. Återkommande motiv är döskallar, hjärtan, rosor och liknande. Ed Hardy säljer allt från tröjor till skor till bilsätesskydd. Tills nu. Sony Ericsson har gått ihop med Ed Hardy och presenterar Sony Ericsson W595 Ed Hardy Edition. Givetvis hittar vi snygga motiv på telefonen.

Det är samma W595 som tidigare, skillnaden ligger i utseendet. Hos Daily Mobile finns massor av foton på den nya telefonen.

Personligen gillar jag Ed Hardy (även om priserna på kläderna är lite för dyra). Däremot skulle jag nog inte vilja ha en telefon med dessa motiv, det känns lite rörigt. Jag föredrar nog en tråkig med stilren telefon. Tröttnar jag kan jag ju alltid köpa ett skin.

Vad tycker du? Är Sony Ericsson W595 Ed Hardy Edition snygg

Andra bloggar om , , , , , , ,

Kommentera!

Kommentera, eller trackback från din egen blogg. Du kan också prenumerera på kommentarerna till detta inlägg via RSS.

Du kan använda dessa::
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scarymary.se stöder Gravatar, som en mängd andra bloggar och hemsidor. För att få din egen, registrera dig hos Gravatar.

CommentLuv badge
..................................