Start » Mobiltelefoner, Programtips » Förvandla din Symbiantelefon till en iPhone med Myphone

Förvandla din Symbiantelefon till en iPhone med Myphone

14 januari 2009 Inga kommentarer

iPhone blev snabbt en populär mobiltelefon men möttes även av stark kritik. En del fundamentala funktioner för en mobil i iPhones prisklass 2008 borde ha funnits. Men, med eller utan kritik så är iPhone en väldigt snygg telefon.

Symbiantelefoner är inte fula, men personligen tycker jag iPhone är snyggare. När det gäller funktionerna är telefoner som N82 och N95 strået vassare i min mening, vilken jag visade när jag skrev 10 anledningar till varför N82 är bättre än iPhone. Då skulle en mobiltelefon som ser ut som iPhone men har innehållet som exempelvis N95 kunna vara det ultimata.

Det yttre går inte att hjälpa, men det inre kan man ändra på med hjälp av Myphone. Det är ett program som körs i bakgrunden och inte ett vanligt tema. Myphone ger samma utseende som iPhone har med den svarta bakgrunden och de avrundade kvadratiska ikonerna . Precis som i iPhone så är nedersta tre ikonerna permanenta. Trycker man ner den vänstra eller den högra tangenten rullar man igenom de övre ikonerna.

Du kan även flytta ikonerna för att få den ordningen du vill ha. Tryck bara in mittenknappen på joysticken/navigeringskorset tills ikonerna börjar vibrera. Klicka på ikonen som du vill flytta och klicka sedan där du vill flytta ikonen. Telefonens knappar fungerar även som genvägar för respektive ikon/program.

Programmet är inte gratis utan har ett pris på 13 dollar. Det verkar dock som att stabiliteten är sådär

Via| I Write About IT

Kommentera!

Kommentera, eller trackback från din egen blogg. Du kan också prenumerera på kommentarerna till detta inlägg via RSS.

Du kan använda dessa::
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scarymary.se stöder Gravatar, som en mängd andra bloggar och hemsidor. För att få din egen, registrera dig hos Gravatar.

CommentLuv badge
..................................