Start » Okategoriserade » Testa Kaspersky 100 dagar gratis!

Testa Kaspersky 100 dagar gratis!

30 september 2008 Inga kommentarer

Går du i antivirustankar? Det kan vara svårt att veta vilket program man ska välja för att skydda sin dator. Jag rekommenderar dig att kolla in TkJs genomgång för att själv hitta din favorit. Är du inne på att köpa ett antiviruspaket men skulle vilka testa programmet före? Du har chans att testa Kaspersky 100 dagar gratis (erbjudandet kommer från tidningen Computer Shopper, lagligt?) om du vill. Gör så här:
1. Gå till denna sida.
2. Fyll i alla fält och välj ”submit”.
3. Nu ska du fylla i fältet ”Please enter the fifth word of the sixth step from issue 249” med ordet ”also” (med gemener och utan citattecken).
4. Kontrollera din inbox för ett meddelande med cd-nyckeln är på väg.

Jag har själv inte provat Kaspersky, eller tagit del av erbjudandet för den delen, så jag kan inte rekommendera programmet på personlig basis. Det finns ingen information om erbjudandets tidsbegränsning, men är du intresserad bör du ta del av det så fort som möjligt så det inte hinner bli ogiltigt.

Via| downloadblog.it och Killer Tech Tips

Kommentera!

Kommentera, eller trackback från din egen blogg. Du kan också prenumerera på kommentarerna till detta inlägg via RSS.

Du kan använda dessa::
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scarymary.se stöder Gravatar, som en mängd andra bloggar och hemsidor. För att få din egen, registrera dig hos Gravatar.

CommentLuv badge
..................................