Start » Mjukvara, Tips » Tips för att vinna Voddler-invites

Tips för att vinna Voddler-invites

28 augusti 2009 4 kommentarer

Det har under den senaste tiden skrivits spaltmeter om den kommande videotjänsten Voddler, som beskrivs ”Spotify fast för film”. För att testa Voddler måste du ha en invite och det är inte det lättaste att få tag på en.

Voddler Invites ger dig färska tips på var du kan få tag på Voddler invites.

Manou på Din IT Kunskap är den senaste (vad jag vet) bloggaren som lottar ut invites. Hela 10 invites lottas ut, så skynda er att tävla. Instruktioner finns på Din IT Kunskap.

Mjukvara.se delar just nu ut 15 invites! För att vinna en invite måste du blogga om Voddler och länka tillbaks till Mjukvara.se, skriva ett email samt kommentera. Mjukvaras invites är nu slut!

Rstvideo delar också ut Voddler-invites. Där har du chans att vinna om du blir ett fan till Rstvideo.com på Facebook eller blir medlem på sajtens forum.

Lyckas ni inte vinna en invite hos Mjukvara eller Rstvideo är det inte kört! Christian på Mjukvara.se har skrapat ihop ett RSS-feed som samlar alla inlägg som skriver om Voddler invites. Detta är ett bra sätt för dig att slippa söka varje dag. Prenumerera på flödet i din RSS-läsare (Bloggkoll, Google Reader, Bloglines eller vad det nu kan vara).

Vill du läsa om Voddler? Nedan presenterar jag några intressanta länkar:

Voddler har bättre utbud än väntat– Mattis Hörna Exklusivt: Hemma hos Voddler– XBMC Media Center Voddler- Som Spotify fast för film, eller? Rstvideo.com Rensa ur filmskåpen, nu kommer Voddler– Göteborgs-Posten Svensk gratistjänst erbjuder tv på nätet– Aftonbladet Premiär för ny svensk filmtjänst– Computer Sweden Så ska Voddler får filmpiraterna att kapsejsa!– Expressen Voddler imponerar– GoLidén

Andra bloggar om , , , , , , ,

4 kommentarer »

 • Christian Rudolf skrev:

  De gick åt som smör i solsken men jag kommer göra fler utlottningar, skall paxa en till dig!

 • Mary (author) skrev:

  Förstår det! Men det låter bra Christian :) .-= Mary´s last blog ..Tips för att vinna Voddler-invites =-.

 • Lisa skrev:

  ”Voddler Invites ger dig färska tips på var du kan få tag på Voddler invites.”

  Det verkar saknas en länk dit :S

 • Scary Mary (author) skrev:

  @Lisa: fixat!

Kommentera!

Kommentera, eller trackback från din egen blogg. Du kan också prenumerera på kommentarerna till detta inlägg via RSS.

Du kan använda dessa::
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scarymary.se stöder Gravatar, som en mängd andra bloggar och hemsidor. För att få din egen, registrera dig hos Gravatar.

CommentLuv badge
..................................