Start » Prylar » Tool Tank- liten och smart nyckelring med skruvmejslar

Tool Tank- liten och smart nyckelring med skruvmejslar

1 februari 2012 1 kommentar

Tool Tank

Det är kanske ingen större överraskning att jag gillar prylar. Allt från shiny Macbooks till Swiss Army Knifes till ficklampor. Jag älskar att handla på sajter som Dealextreme och Ebay och gå runt på Biltema, Jula och Clas Ohlson. Jag blir innerligt nöjd av att handla små, användbara grejer (till lågt pris, om möjligt). Och det har varit alldeles för lite ”miniprylsnack” på min blogg!

Nu har jag hittat en riktigt cool nyckelring som jag bara måste tipsa er om. Tool Tank. Tool Tank ser ut som en liten pansarvagn och innehåller tre olika mejslar: två kryssmejslar och en vanlig skruvmejsel. Nyckelringen har ett hål där mejslarna fästes (med magnet). När de inte används vilar de i nyckelringens spår.

Tool Tank kommer i februari och kommer kosta £9.99 hos Spinning Hat (där du även kommer kunna köpa Social Shower Curtain).

1 kommentar »

  • Andreas skrev:

    Tjaaa

    Snygg blogg, kul med lite annorlunda.

    Kolla in min sida http://www.frifrakt.nu

    Vi hjälper dig spara pengar när du handlar från nätet.

Kommentera!

Kommentera, eller trackback från din egen blogg. Du kan också prenumerera på kommentarerna till detta inlägg via RSS.

Du kan använda dessa::
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scarymary.se stöder Gravatar, som en mängd andra bloggar och hemsidor. För att få din egen, registrera dig hos Gravatar.

CommentLuv badge
..................................