Start » Mikroblogging, Tips » Här fixar du din egen Twitter-bok med dina tweets

Här fixar du din egen Twitter-bok med dina tweets

16 december 2009 Inga kommentarer

Ett belgiskt företag har skapat en ny produkt: en Twitter-anteckningsbok. På TweetNotebook.com kan du enkelt skapa en anteckningsbok med dina tweets. De 320 sidorna är inte fyllda med tweets, utan de är blanka. Nedtill på varje sida finns ett tweet. På framsidan kan du skriva ett valfritt meddelande med max 140 tecken. Din profilbild visas också, så det ser ut som ett helt vanligt tweet.

Du kan välja mellan tre färgkombinationer: svart och turkos, vit och turkos eller helvit. Applikationen söker igenom dina tweets och väljer ut 320 av dem. Kalaset kostar €12 plus frakt.

Skulle du vilka skapa en Twitter-bok som visar upp dina tweets finns det en annan tjänst: TweetBookz. Du kan välja mellan hårt eller mjukt omslag samt 4 designteman. Boken består av 200 tweets, ett på varje sida. Boken fylls med dina 200 senaste tweets, men du kan ta bort de du inte vill ha. Hård bok kostar $25.50 och mjuk $17. Personligen tycker jag att TweetBookz böcker är finast, men de är inga anteckningsböcker.

Vill du istället ha en budgetmodell kan du skapa en e-bok (pdf) av dina senaste tweets och favoriter på Tweetbok.in.

Detta är en rolig idé, att sammanföra det sociala livet på internet med den ”riktiga” världen. Jag skulle dock själv vilja välja ut vilka tweets som ska pryda min bok och inte behöva nöja mig med de senaste. Har du en Twitter-användande kompis kan en sådan här bok bli en fin present.

Via| TechCrunch

Andra bloggar om , , , , , , (Intressant?)

Kommentera!

Kommentera, eller trackback från din egen blogg. Du kan också prenumerera på kommentarerna till detta inlägg via RSS.

Du kan använda dessa::
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scarymary.se stöder Gravatar, som en mängd andra bloggar och hemsidor. För att få din egen, registrera dig hos Gravatar.

CommentLuv badge
..................................