Start » Okategoriserade » TwitterSafe låter dig göra en backup av dina followers

TwitterSafe låter dig göra en backup av dina followers

22 augusti 2008 Inga kommentarer


Nu har inte Twitter fått världens genomslag i Sverige, men vi är en del som använder tjänsten iallafall. Twitter har som bekant haft en hel del problem under den senaste tiden som har fått amerikanska bloggare att skriva om Twitters undergång. I USA är Twitter onekligen mer använt än i Sverige, men vi får se när valkampanjen börjar- kommer svenska politiker följa trenden att promota sig men hjälp av social nätverk? Kommer de använda Twitter eller någon annan tjänst?

Nåja, det jag ville komma till: Om du inte vill förlora sina followers så kan du köra en backup med TwitterSafe. Du laddar sedan ner backupfilen till datorn och öppnar den medförslagsvis Excel. Jag blev personligen inte särskilt imponerad, jag har hellre sett en backup av Twitterdata. Dock har TwitterSafe planer på det.

Via| Techissimo

Kommentera!

Kommentera, eller trackback från din egen blogg. Du kan också prenumerera på kommentarerna till detta inlägg via RSS.

Du kan använda dessa::
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scarymary.se stöder Gravatar, som en mängd andra bloggar och hemsidor. För att få din egen, registrera dig hos Gravatar.

CommentLuv badge
..................................