Start » Linux, Tips » Ubuntu Pocket Guide- gratis i PDF

Ubuntu Pocket Guide- gratis i PDF

27 januari 2009 3 kommentarer

Ingen kan väl ha undgått att jag gillar Ubuntu. Det är ett bra operativsystem av många anledningar: Det är säkert, snyggt, anpassningsbart, innehåller nyttiga och roliga program, fritt och sist men inte minst gratis.

Om du tidigare har använt Windows så är det en del saker du måste vänja dig med vid en övergång till Ubuntu. Personligen lär jag mig bäst genom att pilla och titta runt i operativsystemet, men alla lär sig olika. En del av er föredrar säkerligen tryckt information. Det behovet kan Ubuntu Pocket Guide tillfredsställa.

Ubuntu Pocket Guide är en guidebok på engelska där du får lära dig att använda Ubuntu. Även du som har använt Linux kan dra nytta av guiden.

Du får lära dig hur du installerar Ubuntu, fixar personliga inställningar, blir vän med skrivbordet, filsystemet, terminalen, mjukvara och mycket mer.

Ubuntu Pocket Guide täcker även Ubuntu 8.04 och Ubuntu 8.10. På Amazon kostar den närmare 10 dollar, men misströsta inte: den finns i PDF-format- alldeles gratis.

Bege er till Ubuntu Pocket Guide för att ladda ner boken.

Via| Lifehacker

Andra bloggar om , , , , , , , ,

3 kommentarer »

Kommentera!

Kommentera, eller trackback från din egen blogg. Du kan också prenumerera på kommentarerna till detta inlägg via RSS.

Du kan använda dessa::
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scarymary.se stöder Gravatar, som en mängd andra bloggar och hemsidor. För att få din egen, registrera dig hos Gravatar.

CommentLuv badge
..................................