Start » Okategoriserade » Vad ska du sätta på dig idag? Klädassistenten hjälper dig.

Vad ska du sätta på dig idag? Klädassistenten hjälper dig.

7 juni 2008 Inga kommentarer

Tycker du det är svårt att välja ut dagens outfit? Kanske du inte ens tänka på det tidigt på morgonen? Det finns hjälp. Software de Arte har utvecklat ett program som heter Dress Assistant som låter dig digitalisera din garderob.

Ta kort på dina kläder, väskor, assocearer och lägg in de i programmet, organisera efter säsong och färg. Sätt ihop din outfit i datorn istället för att dra fram alla kläder ur garderoben. En annan fördel är att det är lättare att upptäcka gamla kläder, som ligger undangömda i garderoben.

Dress Assistant finns för Mac och Windows och kostar $ 19.95. Dock finns det en demo så du kan prova programmet. I demon kan du bara ladda upp 20 bilder vilket inte är särskilt mycket, speciellt om man är en shopaholic.

Ladda ner programmet här.

Kommentera!

Kommentera, eller trackback från din egen blogg. Du kan också prenumerera på kommentarerna till detta inlägg via RSS.

Du kan använda dessa::
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scarymary.se stöder Gravatar, som en mängd andra bloggar och hemsidor. För att få din egen, registrera dig hos Gravatar.

CommentLuv badge
..................................