Start » Mjukvara, Säkerhet, Windows » ZoneAlarm Pro gratis imorgon!

ZoneAlarm Pro gratis imorgon!

17 november 2008 1 kommentar

Via Lifehacker läser jag att den populära brandväggen ZoneAlarm Pro är gratis imorgon! Visserligen finns ZoneAlarm i gratisversion, men Pro-versionen innehåller en del extrafunktioner, som skydd mot identitetsstöld och borttagning av spyware. Ordinarie pris för ZoneAlarm Pro är 40 dollar men imorgon, 18/11 är programmet gratis.

ZoneAlarm blev framröstat som en av de fem bästa brandväggarna för Windows av Lifehackers läsare. Även TkJ och Christian på Mjukvara.se har med ZoneAlarm bland deras bästa tips på brandväggar. Det borde inge förtroende!

Länken med erbjudande om gratis ZoneAlarm Pro hittar du här. Det gäller från och med klockan 15.00 imorgon tisdag.

Andra bloggar om , , , , , , , (Intressant?)

1 kommentar »

  • Tommy k Johanssons blogg om datorer & Internet skrev:

    Idag får du ZoneAlarms säkerhetsprogram gratis för ett helt år!…

    Mjukvara tipsar om att ZoneAlarm idag delar ut sina produkter gratis. Det hela är en stor kampanj för att få ut sina produkter bland användare, och det fria erbjudandet gäller bara idag (det är amerikanska klockslag som gäller, se Mjukvaras inl….

Kommentera!

Kommentera, eller trackback från din egen blogg. Du kan också prenumerera på kommentarerna till detta inlägg via RSS.

Du kan använda dessa::
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scarymary.se stöder Gravatar, som en mängd andra bloggar och hemsidor. För att få din egen, registrera dig hos Gravatar.

CommentLuv badge
..................................