Start » iPhone, Programtips » 14 roliga iPhone-apps för dina barn

14 roliga iPhone-apps för dina barn

18 mars 2010 5 kommentarer

Det finns en del barn som älskar deras föräldrars iPhone. Kanske vill de bara pilla lite på den, eller så kanske de har upptäckt någon rolig applikation. Det kan vara ganska smart att installera någon rolig app, så dina barn har något att syssla med på tråkiga bilresor, i vänterummet eller liknande. Matt Haughey har sammanställt en lista med 14 apps för barn. I listan finner du  luffarshack, ritprogram, nummer- och djurspel med mera. De flesta applikationer kostar några tior, men det finns ett par som är grats: Wi-Fi Tic-Tac-Toe (luffarshack, iTunes-länk) samt Doodle Buddy (rita med fingret, iTunes-länk).

En app som min 5-åriga kompis använder (mycket) är Memory Pro, ett gratis memoryspel med djurmotiv.

Har du några bra tips på apps för barn?

Uppdatering: Vissa applikationer, även de som är gratis att ladda ner, använder sig av så kallade ”in-app-purchases”. Det innebär att programmet i sig kan vara gratis, men extrafunktioner kostar. Detta kan avaktiveras under Inställningar- Allmänt- Köp inuti program.

Via| Lifehacker

Andra bloggar om , , , , , , , (Intressant?)

5 kommentarer »

Kommentera!

Kommentera, eller trackback från din egen blogg. Du kan också prenumerera på kommentarerna till detta inlägg via RSS.

Du kan använda dessa::
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scarymary.se stöder Gravatar, som en mängd andra bloggar och hemsidor. För att få din egen, registrera dig hos Gravatar.

CommentLuv badge
..................................