Start » iPad, iPhone, Programtips » 28 gratis iPhone- och iPad-apps i App Store [rea]

28 gratis iPhone- och iPad-apps i App Store [rea]

18 december 2011 4 kommentarer

iPhone- och iPad-app: App Store

En trevlig sak med jul är alla gratis och prisnedsatta appar som finns i App Store under december. I den här artikeln hittar du 28 iPhone- och iPad-appar som är gratis just nu. Majoriteten av alla appar i listan är spel och alla länkar går till App Store. Så det är bara att sätta igång och ladda ner!

Jag har själv laddat ner flera av dessa appar och kan verkligen rekommendera Monopoly Here & Now. Jag har spelat det i eftermiddags och det är väldigt snyggt och roligt. Det kommer verkligen till sin rätta på iPad!
Andra bloggar om , , , , , (Intressant?)

4 kommentarer »

 • Björn Edvinsson skrev:

  Grym lista, tack för den! Fanns ett gäng spel för iPad som jag ännu inte testat :)

  När vi ändå är inne på det området kan jag passa på att tipsa om Anthill för iPad (tror också det finns för iPhone) som jag tycker är väldigt skojjigt. Snygg grafik och väldigt beroendeframkallande upplägg! Björn Edvinssons senaste blogginlägg: Julklapp från Google, sök efter…

 • Skoljuristerna skrev:

  Monopoly bli nog en favorit att lira ett tag mellan varven!

 • gratis iphone skrev:

  Grym lista! Bara att börja beta av listan! :D Monopoly ärju absolut en klassiker som jag gärna spelar på ipaden och på riktigt :)

 • Scary Mary (author) skrev:

  @gratis iphone: Kul att du gillade den!

Kommentera!

Kommentera, eller trackback från din egen blogg. Du kan också prenumerera på kommentarerna till detta inlägg via RSS.

Du kan använda dessa::
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scarymary.se stöder Gravatar, som en mängd andra bloggar och hemsidor. För att få din egen, registrera dig hos Gravatar.

CommentLuv badge
..................................